maandag 28 augustus 2017

Summer of Sofilantjes - Nog een Nivalis

Een weekje na de vorige Nivalis, maakte ik onmiddellijk nog eentje. Vandaag gingen we op babybezoek en met lege handen toekomen is wat stom (want het cadeautje kreeg ze bij de geboorte al). Nivalis is een super leuk patroon, zeker met wat color block!Toen ik vroeg naar de maat die Lize nu droeg, vertelde de mama dat ze voor de winter 80/86 koopt (Lize is 5,5 maand, dus ik schrok wel een beetje). De mama vertelde er met een knipoog bij dat ze genoeg babyvet heeft. Ik besloot dus maat 86 te tekenen, maar dan de tunieklengte (wat zeker als kleedje zal kunnen) en ik besloot ook om de mouwen van mouwboordjes te voorzien zodat die makkelijker omplooibaar zijn.

Ik maakte ook een bijpassende legging en deed hetzelfde met de pijpboordjes. Lize is echt al groot! Het zal dus snel passen!

Patroon jurkje: Nivalis* - Sofilantjes
Patroon legging: Little Leg Love - nEmadA (gratis patroon)
Stof: Birds en streepjes - Froy & Dind

In deze post zit een link met een *, een zogeheten affiliate link. Mocht je het patroon aankopen doordat je in de shop kwam via mijn link, dan krijg ik een kleine commissie. Het patroon wordt niet duurder voor jou, maar mijn stoffenkast is er wel heel blij mee!

2 opmerkingen :