zondag 26 maart 2017

ADVTee

Na Tess haar tuniekje, was het tijd voor Vic zijn shirtje voor de schoolfoto. De ADVTee* van Sofilantjes lag al een hele tijd in mijn virtuele patronenkast. Hoog tijd dus om deze eens te testen. Aangezien ik geen exacte kopie wilde van het Lily Balou shirtje van vorig seizoen, koos ik voor de tweede optie, met een asymmetrisch voorpand. Bij de stap waar ik de drukknoopjes moest plaatsen, kwam ik echter tot de constatatie dat ik geen enkele bijpassende drukknopen in voorraad had (op witte na, maar die vond ik te wit). Ik stikte de overslag gewoon dicht, de hoofdopening is toch groot genoeg.



Ik zat even in de knoop met het aanzetten van de halsboord. Maar alles kwam goed. In tegenstelling tot Billie van Zonen09 een iets ruimere shirt. Maar zeker ook een mooi model. 







Vic had vorig jaar de gekochte versie, maar die was spijtig genoeg te klein, hij is heel blij dat hij opnieuw een vliegtuigshirtje heeft!

Patroon: ADVTee* - Sofilantjes
Stof: Planes - Lily Balou - Mon Depot

In deze post zit een link met een *, een zogeheten affiliate link. Mocht je het patroon aankopen doordat je in de shop kwam via mijn link, dan krijg ik een kleine commissie. Het patroon wordt niet duurder voor jou, maar mijn stoffenkast is er wel heel blij mee!

2 opmerkingen :