woensdag 1 augustus 2018

Nog meer ondergoed

Ondergoed draag je jaren, zelfs kinderen! Vic draagt al sinds hij geen rompertjes meer draagt dezelfde maat boxershort van Maxomorra: 86/92. Hij is 5 maar ze passen nog steeds. De marcellekes die worden te kort, dus die koop ik ondertussen al wat maten groter. Maar die boxers blijven passen.

Zo ging het ook met Tess heel wat hipsters droeg ze al van toen ze 2 was. Maar na 4 jaar merkte ik dat ze af en toe het slipje op z'n Nadals (de tennisspeler), moest goed trekken. Geen tic voor Tess maar een teken dat het slipje te klein werd. De hipsters van Maxomorra werden vervangen door Play pants van Madeit Patterns. Ik maakte er ondertussen al 7 voor Tess en die zitten echt geweldig goed. Hoog tijd om er nog eens eentje te maken met bijpassend bovenstukje.Dit prachtige stofje recupereerde ik van een kleedje van 4FunkyFlavours dat ik een hele tijd geleden voor mezelf kocht. Ik droeg het niet lang, maar bleef er ergens mee aanhaken en er zat een hele winkelhaak in. Het was te mooi om weg te gooien, maar meer dan dit mooie setje kreeg ik er niet uit. Ik moest zelfs het achterpand van de play pants in 2 delen knippen. 


 

 

Voor Lea Roos maakte ik ook nog een setje. En ook die maakte ik uit een kledingstuk van mij. Een Froy en Dind rokje dat ik op een stockverkoop per ongeluk in de verkeerde maat kocht. Te klein dus, ik twijfelde even om het rokje te verkopen, maar het stofje is en blijft één van mijn favorieten. Deze ondergoedsetjes zitten zo snel in elkaar dat ik er zeker nog maak!

Stofjes: gerecupereerde kleren
Patroon top: Bunte Mädchenunderwassche - Meine Lieblingskleider
Patroon slip: Play pants - Madeit Patterns

2 opmerkingen :