maandag 27 augustus 2018

Summer of Sofilantjes - Nog meer Vallis en Nivalis

Een, voor mij veel te hete, zomer dat kregen we. Het nieuwste Sofilantjes-patroon Vallis past perfect bij dat weer!

Ik maakte er al twee hier. En ik was fan! Grote fan! Ik maakte er dus nog wat meer...

Ik verknipte er zelfs één van mijn all time favourites voor! Met dit stofje maakte ik al heel wat, maar oorspronkelijk kocht ik het wel voor mezelf. Maar er iets mee maken, dat kwam er maar niet van... De Summer of Sofilantjes #destash gaf me het duwtje in de rug dat ik nodig had!


 


En er volgde er nog eentje, nu eentje in viscose tricot. Het stofje is wat zwieriger, dus ik gebruikte de rok van Nivalis om het iets meer A-lijn te geven. Ik maakte de rok van deze ook iets langer, de ideale jurk om thuis mee rond te lopen!

 

Tot slot maakte ik er nog eentje!

 


Deze is ook een mix met Nivalis, hier tekende de mouwopening van Nivalis op het bovenstuk en nam voor de voor- en achterzijde dezelfde halsdiepte. Ook deze is een beetje verlengd, maar minder dan de vorige. 
Deze laatste vind ik echt een herfstjurkje, maar dat is minder erg, want de afgelopen dagen leek de zomer echt voorbij!

Deze Nivalis postte ik trouwens nog niet, bij deze:



Patroon: Vallis* en Nivalis* - Sofilantjes
Stofjes: Bloesems (Les Lisettes) - Streepjes (Froy & Dind) - Vintage Flowers (B*Inspired by Poppy) - Japanese birds (Madeline De Stoffenmadam)

In deze post zit een link met een *, een zogeheten affiliate link. Mocht je het patroon aankopen doordat je in de shop kwam via mijn link, dan krijg ik een kleine commissie. Het patroon wordt niet duurder voor jou, maar mijn stoffenkast is er wel heel blij mee!

1 opmerking :