zaterdag 17 maart 2018

Volleybaloutfit²

Tess was na een goed half jaar toe aan een nieuwe volleybaloutfit. De eerste die ik maakte, is te klein. Vooral de trainingsbroek, die was van in het begin al nipt. Maar was nu echt te kort!

Ik begon dus aan een volledig nieuwe outfit. Het eerste dat ik jullie al kan laten zien zijn drie nieuwe shortjes en een nieuw shirtje.

De papa vond dat ze een setje moest hebben in de kleuren van de club (blauw/zwart) en hoewel mijn broer alleen aan Club Brugge zou denken, zijn dit ook de kleuren van VBT Machelen!Heel basic, en om het nog wat op te leuken, ben ik van plan om het logo er nog op te flocken. 
Niet slecht natuurlijk, maar een beetje saai, niet?
Daarom maakte ik meteen ook een tweede short, dat net iets meer Tess haar ding is :-)Tot slot wilde ik al lang eens de Play pants van Madeit Patterns proberen! En dus maakte ik nog een mini-shortje :-)


Deze laatste vindt Bart net iets te kort om mee te volleyballen, maar Tess vindt hem wel geweldig! Ik weet dus wat te doen met enkele tricot-restjes!

Patroon shirtje: Nore shirt - Compagnie M
Patroon shortje: Domi short* - Sofilantjes
Patroon hipster: Play pants - Madeit Patterns
Blauwe tricot - De Stoffenstraat
Zwarte tricot - Madeline De Stoffenmadam
Stof bloemetjes - Flowers & butterflies - Stoffenspektakel

In deze post zit een link met een *, een zogeheten affiliate link. Mocht je het patroon aankopen doordat je in de shop kwam via mijn link, dan krijg ik een kleine commissie. Het patroon wordt niet duurder voor jou, maar mijn stoffenkast is er wel heel blij mee!Geen opmerkingen :

Een reactie posten