zaterdag 17 maart 2018

Birthday twinning

Mijn tweelingnichtjes werden deze week acht! Toen ik mijn schoonzus vroeg wat ik voor hen moest maken - we zijn al zo ver, dat als ik de verjaardagscadeautjes niet zelf zou maken, er raar zou opgekeken worden - wist ze het meteen! Een training, en liefst met een Ollie-bomber! 
Gelukkig vroeg ik het goed op tijd, want ik wist dus wat te doen.

Eerst en vooral de zoektocht naar stofjes, die bij elkaar passen, maar toch niet hetzelfde zijn. In mijn stoffenkast vond ik een Chat Chocolat sweaterstofje van een collectie van een tijdje terug. Ik zocht het internet af naar nog meer stofjes van die collectie en vond alles wat ik nodig had!

Spijtig genoeg hadden ze voor poseren geen zin. Alle neefjes en nichtjes waren samen en dan moet er uiteraard gespeeld kunnen worden!

Ik maakte voor de eerste keer de Ollie met hoodie. Ook deze krijgt een 10/10! 
Omdat Fleur ook mijn petekindje is, maakte ik voor haar wat extraatjes! Eerst en vooral een bijpassend Sylva-shirtje. Veel stof had ik niet meer over, maar dat maakt hem net extra leuk! Ze kan nog kiezen welke voorkant ze het leukst vindt.Tot slot maakte ik ook nog een pyjama voor Fleur. Daarvoor gebruikte ik het nieuwste Sofilantjes-patroon Vivax met een bijpassende legging.
 

Ik was er enkele weken zoet mee, maar het was het meer dan waard!

Patroon hoodie - Ollie Bomber* - Sew a Little Seam
Patroon broek - Rocco - Zonen09
Stof trainig - Copper Green sweat en Pink Salmon Sweat - Chat Chocolat
Stof voering - Dusty mint on the line - Elvelyckan Design
Bloemetjesstof - onbekend - een van de stofjes die al het langst in mijn stoffenkast lag!
Patroon kleedje - Vivax jurk* - Sofilantjes
Patroon Legging - Viola - La Maison Victor maart/april 2015
Stof pyjama - Guess how much I love you (GHMILY) - LLFAB Facebookgroep
Streepjesstof pyjama - Dusty pink on the line - Elvelyckan Design

In deze post zit een link met een *, een zogeheten affiliate link. Mocht je het patroon aankopen doordat je in de shop kwam via mijn link, dan krijg ik een kleine commissie. Het patroon wordt niet duurder voor jou, maar mijn stoffenkast is er wel heel blij mee!

1 opmerking :