zondag 14 januari 2018

Vic

In mijn goede voornemens las u het al, ik wil meer naaien voor Vic. Ik vatte de koe bij de hoorns en zette mijn schaar in een pareltje uit de nieuwste See you at Six collectie.

Ik maakte mijn favoriete broek, Cisse van Zonen09. De meest eenvoudige versie, zonder zakken en zonder gulp. De kwaliteit van de french terry is echt mega! Zo zacht, zo mooi!
Voor het shirtje koos ik opnieuw voor Sylva* van Sofilantjes, het shirtje van vorige zomer past nog perfect, ik verlengde enkel met enkele centimeters. Ik knipte deze keer ook het achterpand in 1 geheel.

Ik zocht al lang een leuk bomberjas-patroontje en vond een prachtig exemplaar bij haar
Het patroontje (van Sew a Little Seam) is echt een aanrader, hele duidelijke (Engelse) handleiding met heel veel foto's. En, het patroontje is zowel geschikt voor een gevoerde als niet-gevoerde versie.
Ik ging deze keer voor een gevoerde versie en ben er mega blij mee!


Een hele geslaagde outfit, die ik binnenkort opnieuw maak (want ik heb nog een ander See you at Six stofje liggen :-) )

Patroon shirt: Sylva* - Sofilantjes
Patroon broek: Cisse - Zonen09
Patroon bomber: Ollie Bomber* - Sew a Little Seam
Stof: Tracks en zwarte french terry, zwarte boordstof - See you at Six - Madeline De Stoffenmadam
Rits: Veritas

Mocht je trouwens dé webshop kennen waar ik omkeerbare deelbare ritsen van 40 of 45 cm kan kopen, laat het gerust weten! Want de gevoerde bomber, zou perfect omkeerbaar zijn met zo'n rits!

In deze post zitten linkjes met een *, zogeheten affiliate link. Mocht je het patroon aankopen doordat je in de shop kwam via mijn link, dan krijg ik een kleine commissie. Het patroon wordt niet duurder voor jou, maar mijn stoffenkast is er wel heel blij mee.

3 opmerkingen :