woensdag 9 maart 2016

Bloginhaalmanoeuvre

Naaiend blogland is de laatste jaren enorm uitgebreid! En sommige blogjes zorgen er gewoon voor dat ik beter wil zijn :-)

Neem nu bv Toertjes & Pateekes, niet alleen zijn de naaisels van Juffra Toertjes àltijd mooi, ze maakt ook nog eens geweldige foto's! En vooral op dat laatste ben ik enorm jaloers (naaien kan ik ook niet zoals haar, maar ik ben met de mijne absoluut wel tevreden). Mooie foto's maken, het is niet iedereen gegeven! Ofwel willen mijn modellen niet meewerken, ofwel het licht niet. En erger nog, als ik iets voor mezelf maak, krijg ik het al helemaal niet deftig op foto. Op mijn vriend moet ik niet rekenen, hij heeft vele kwaliteiten, maar foto's maken is daar spijtig genoeg niet bij!

Als ik dan iets maak, wil ik dat zo mooi mogelijk op foto krijgen, met als resultaat dat ik ontzettend achter zit met bloggen. Puur omdat ik mijn foto's niet geweldig vind!

Maar gisterenavond in bed dacht ik, foert, ik blog ze toch, maar dan minder mooie foto's! 

3 opmerkingen :

 1. Heel goed. Ik al op meerdere plekken dat als je jezelf echt gaat vergelijken met anderen de meeste erg gefrustreerd raken. Ik heb hetzelfde hoor, er zijn zoveel blogs die alles beter hebben dan de mijne en zoveel sneller groeien. Ik vind het echter gewoon leuk om hem bij te houden en als ik terug kijk door de posts zie ik dat ik ben ontwikkeld. Ik lees je blog graag, dus blijf maaar fijn plaatsen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik LAS het dus, woord vergeten in de eerste zin...

   Verwijderen
  2. Eigenlijk heb je wel gelijk! Op jou ben ik nochtans ook jaloers hoor, jij maakt zo veel leuke kleertjes! Veel meer dan waar ik tijd voor heb! Ik lees jouw blogje ook graag!
   En ik ga me dus minder druk maken over de foto's en blij zijn met wat ik maak!

   Verwijderen