maandag 25 december 2017

Pyjama voor mijn zus

Ik maakte al heel wat pyjama's voor de jongens van mijn zus, zo veel dat ze er zelf nu ook eentje wilde :-)

Deze pyjama van Tess vond ze geweldig, dus ik besloot me nog eens te wagen aan de Nore met inzetstukken. Ze koos zelf een paneeltje bij Madeline De Stoffenmadam en ik ging aan de slag.

De inzetstukken zijn toch echt geen sinecure om die perfect mooi te krijgen... Je ziet mijn gepruts vooral van boven, de zakken zelf gingen nu wel beter!Ik maakte het mezelf iets makkelijker door het achterpand gewoon in 1 geheel te knippen.Ze kreeg ook een bijpassende pyjamabroek. Ik gebruikte een patroontje uit Knip, maakte de kleinste maat (34) maar zag er echt véél te groot uit. Ik liet haar passen en deed wat aanpassingen. Ik nam maar liefst 24 centimeters in de breedte weg! En dan is het nog geen aanpassende pyjamabroek!Patroon: Nore* - Compagnie M
Broek: NIET voor herhalingvatbaar uit Knip :-)
Stof: Stenzo paneel en effen tricot - Madeline De Stoffenmadam

In deze post zit een link met een *, een zogeheten affiliate link. Mocht je het patroon aankopen doordat je in de shop kwam via mijn link, dan krijg ik een kleine commissie. Het patroon wordt niet duurder voor jou, maar mijn stoffenkast is er wel heel blij mee. 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten