vrijdag 29 september 2017

Twee jaar #lovelylearoos

Twee jaar, het is en blijft een cliché, maar wat vliegt de tijd! Twee jaar, ik kan het haast niet geloven. En als je haar ziet ook niet, een mini poppemieke!

Mijn zus krijgt graag pyjama's, ik zocht en vond de perfecte stof: een paneeltje en bijpassende stof van Hazeltje. Het konijntje van het prachtige kinderboek Raad eens hoeveel ik van je hou! Mijn oorspronkelijk plan was een Nore* (Compagnie M), maar het paneeltje kwam niet mooi uit. Dus ging ik voor Nivalis* (Sofilantjes). Ik maakte in the summer of Sofilantjes nog een Sylva, die past perfect. Ik deed dus hetzelfde voor Nivalis: Maat 86 en tunieklengte. De legging is er eentje uit Ottobre die ik serieus aanpaste: inkorten, boordjes onderaan en een tailleband. Ik had er zelfs nog wat meer morgen af doen. 


De eerste was zo snel klaar, dat ik opnieuw in mijn stoffenkast dook voor nog eentje. 


 

Copy-paste van de eerste alleen werkte ik voor deze met een color block. 

Mijn zus vond ze zo mooi, dat ze waarschijnlijk niet als pyjama zullen gedragen worden :-)

Patroon tuniek: Nivalis* - Sofilantjes
Patroon legging: aangepast Playful kitty - Ottobre 4/2014

Stof hazeltje: Guess how much I love you (GHMILY) - LLFAB Facebookgroep
Stof xxx: Designed by Poppy for you - Framalo
Zwarte tricot - Madeline De Stoffemadam

In deze post zit een link met een *, een zogeheten affiliate link. Mocht je het patroon aankopen doordat je in de shop kwam via mijn link, dan krijg ik een kleine commissie. Het patroon wordt niet duurder voor jou, maar mijn stoffenkast is er wel heel blij mee!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten