zondag 8 november 2015

Hope

De herfstvakantie kwam geen dag te vroeg, ik was helemaal op. Fulltime werken en een peuter die niet doorslaapt, toch niet zo'n ideale combinatie. Ik sleurde me de laatste 2 weken dus door de dagen om in de vakantie vooral slaap in te halen.
Maar de herfstvakantie betekende ook, eindelijk een beetje tijd om te naaien! 


Ik koos een snel projectje om te starten. Het patroon had ik al getekend en de stof lag al geknipt! En eerlijk waar, het naaien van de Hope Cardigan uit La Maison Victor gaat sneller dan tekenen en knippen! Ik bestelde onlangs een gebreid tricotje op budgetstoffen.nl en de naam doet al vermoeden, op deze website alleen maar goedkope stofjes! Ik waagde het toch en was heel tevreden over de service. Hele snelle (en toen zelfs gratis) levering met een leuke persoonlijke boodschap. De kwaliteit van de stof, tja, voor minder dan 4 euro per meter, kan je niet meer verwachten dan dit! Ik zal het zeker kunnen dragen, maar hoeveel wasbeurten het overleefd dat zullen we nog moeten afwachten.

Een patroontje dat ik zeker nog eens zal gebruikt worden! Alleen ga ik de mouwboorden dan langer maken. Ik ben klein en nu lijken de mouwen net te kort. 

Patroon: Hope Cardigan La Maison Victor 5/2015 (sept/okt)
Stof: gebreide tricot Budgetstoffen.nl

1 opmerking :

  1. awel, heel mooi... leuk om te lezen dat je genoten hebt van de vakantie!
    Het is een zalige trui, eentje om in te wonen

    BeantwoordenVerwijderen