zondag 9 juli 2017

Summer of Sofilantjes - Solis (SoliV)

Deze week in de Summer of Sofilantjes staat er een mix 'n match van Solis met de Summer Surprise op het programma. Eentje dat ik voorlopig ga overslaan, maar ik maakte mijn eigen mix 'n match vorig weekend wel! Een Solis* met een Liv-rokje (gratis te downloaden in de Sofilantjes groep op Facebook) = SoliV!

Toen Tess bij een bezoekje aan oma en opa deze jurk droeg, wilde nichtje Mona ook wel eentje! Maar dan met wat minder zwier!
Haar lievelingskleuren zijn paars en goud dus ik wist wat me te doen stond!
Ik koos voor een volledig paarse jurk, met het achterflapje in gouden glitterboordstof!
Maar ik vond het net zo wat te weinig. Ik zocht en vond nog een gouden flexrestje en voegde een leuke unicorn-quote toe.
Mona is echt héél groot, ik maakte van bovenstuk een 8 jaar (ze is ondertussen 9,5) en verlengde de grootste maat van het liv-rokje met nog 15 cm! (Ik gebruikte wel de breedte van een 7-8 jaar.)

Helemaal goed en net op tijd om mee te nemen op hun vakantie naar Portugal!

Stof: paarse tricot en gouden glitter boordstof - De Stoffenmadam Vilvoorde
Patroon: bovenstuk Solis* en rokje Liv - beide Sofilantjes

In deze post zit een link met een *, een zogeheten affiliate link. Mocht je het patroon aankopen doordat je in de shop kwam via mijn link, dan krijg ik een kleine commissie. Het patroon wordt niet duurder voor jou, maar mijn stoffenkast is er wel heel blij mee!

2 opmerkingen :