donderdag 1 oktober 2015

Lea Roos

Eind juni was het, toen mijn zus te horen kreeg dat haar zwangerschap toch niet zo goed verliep. Iets met aanmaken van antilichamen en afstoten van haar babytje... Een zwarte wolk verdreef de roze wolk waar we allemaal op leefden! Elke dag werd een dag gewonnen, we keken uit naar minstens 27 weken! 27 weken werden 28 weken, 30 weken, en het ging terug beter. Er werden minder antilichamen aangemaakt, ze werd 36 weken. Bijna helemaal uit de gevarenzone! En wonder boven wonder werd Lea Roos afgelopen dinsdag op 39 weken volledig gezond geboren!



Mijn derde petekindje weegt 2730 gram en is 48 cm! Wat een minitje :-) De kleedjes die ik al voor haar maakte zullen dus nog een tijdje in de kast moeten blijven liggen!

In juni vloog ik halsoverkop in het maken van doopsuikerzakjes, want ja, dat moest zeker klaar zijn als ze er te vroeg zou zijn!



Ik maakte zowel zakdoekhoesjes (volgens de tutorial van sofilles) als leuke zakjes voor wat kleine prulletjes voor in je handtas, een tutorial van die zakjes vind je hier

De stofjes zijn allemaal van B*Inspired by Poppy Europe (gekocht op het stoffenspektakel).


1 opmerking :