maandag 7 juli 2014

Fleurige Jolene Top

Ik kreeg bij aankoop van het stofje dat ik gebruikte voor mijn Sunny Pants een metertje er gratis bij (einde van de rol :-) 
De Jolene Top uit dezelfde La Maison Victor als de Sunny Pants, stond ook op mijn "to make list". Aangezien de broek ook wat wegheeft van een broek uit een jumpsuit, dacht ik dat een zelfde top erbij misschien wel een leuk effect zou geven.

Ik zette de top volledig in elkaar met mijn overlock! Die ik ondertussen op 5 minuutjes kan inrijgen, joepie, een groot verschil met de 2 uur prutsen van 5 keer geleden. Het gaat dus heel vlot ondertussen!


Niet zo'n moeilijk projectje al sukkelde ik wel even met de v in de hals. Maakte het nog eens los en begon opnieuw! Trok een ietsie pietsie te veel aan mijn stof op het einde, maar voor een eerste versie, goed genoeg!Bij de tailleband maakte ik een fout bij het knippen (legde mijn stof in de verkeerde richting) ook hier was tweede keer goede keer!

En dan showen met mijn broek:Te veel? Of lukt het net? Te pyjama-achtig zou mijn vriend zeggen... Misschien toch beter met een effen broek (lichtgrijze jeans van Mexx die ik zelf inkortte ;-)Ga er nog een nachtje over slapen :-) 

Wel leuk, pinde onlangs de Sunny Pants en La Maison Victor vroeg of ik ze al gemaakt had! Reageerde erop en jawel opnieuw reactie! Ze lazen zelfs mijn blogberichtje! Ikke blij :-)

1 opmerking :

  1. Als je dezelfde kleuren draagt dan lijkt het wel een jumpsuit maar vind het mooier op een effen broek! http://creatievevingers.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen