zaterdag 24 juni 2017

Summer of Sofilantjes - Sylva en Sylvain :-)

Vorig weekend startte de Summer of Sofilantjes in de Facebookgroep Sofilantjes Patterns Sew and Show. Elke week zal een admin van de groep een patroon in de kijker zetten.

Sylva (top en tuniek) een recent patroontje mocht de spits afbijten. Opdracht: Sylva maken en posten. Iedereen heeft evenveel kans om te winnen aangezien random.org de winnaar zal kiezen! Hoe meer je er maakt, hoe meer kans natuurlijk!

Het patroontje stond van bij de lancering al op mijn lijstje om snel eens te maken, maar deze wedstrijd zette er wat vaart achter! Ik knipte en naaide die voor Tess vorig weekend al, maar we mochten pas dit weekend de foto's posten.Ik maakte de top (shirt) uit een restje van mijn Odette. En ik vind dat Tess er weer beter mee staat dan ik! Patroontje heeft zowel een V-hals als een V-rug. Zit supersnel in elkaar en zit echt prachtig aan!

 

Tess is er zoals steeds heel blij mee!In de groep verschenen vandaag ook enkele jongensversies en ik vond die zo leuk, dan ik besloot ook voor Vic nog eentje te maken. Patroontje lag al klaar, ik paste enkel de rug aan (geen V) en ik maakte zowel de zijnaden als de zoom gewoon recht. 
En ook deze vind ik zo geslaagd! 


 En ook Vic zal deze veel dragen denk ik.Ze wilden zelfs samen poseren!


 

En omdat het zo vlot ging maakte ik er ook nog eentje voor Lea Roos!Edit: de aanfoto :-)Drie kansen om 10 euro Store Credit te winnen! :-)

Stof Tess: Enchanted leaves - Art Gallery - GalleryFabrics.be
Stof Vic: Treintjes - Froy & Dind
Stof Lea Roos: Vicente veertjes - Swafing - Framalo.be

Patroontje: Sylva top* - Sofilantjes

In deze post zit een link met een *, een zogeheten affiliate link. Mocht je het patroon aankopen doordat je in de shop kwam via mijn link, dan krijg ik een kleine commissie. Het patroon wordt niet duurder voor jou, maar mijn stoffenkast is er wel heel blij mee!

7 opmerkingen :

 1. Amai, hele mooie versies!! Tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt zeer leuk gedaan! Ik heb heel wat sofilantjespatronen liggen, maar om een of andere reden (noem het wat tricot-nijd) blijft dat steeds liggen. Misschien moet ik er toch eens werk van maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen hoor Marjolein, ik maakte er ondertussen al enkele en deze is toch één van mijn favorieten!

   Verwijderen