zondag 17 januari 2016

Mijn naaihoekje

Eind augustus verhuisden we naar ons nieuwe huisje! Vroeger naaide ik steeds in de eetkamer. Niet handig, want als je je huis een beetje opgeruimd wil houden, moet je steeds alles weer opbergen. Maar maar al te vaak bleef alles gewoon staan om de volgende keer sneller te kunnen verder te werken... De eetkamer werd dus steeds minder een eetkamer en steeds meer een naaikamer!

Maar ons nieuwe huisje bracht beterschap! Onze slaapkamer bleek heel groot, waardoor een deeltje dus makkelijk als naaihoek kon worden ingericht. Er moest zelfs niets nieuws gekocht worden, want de meubels hadden we al. De expeditkast uit onze oude living, past niet in de nieuwe, dus die verhuisde naar boven. De tafel is onze verzorgingstafel, maar met 2 zindelijke kindjes in huis werd ook die overbodig! 

Dus met heel veel trots: mijn naaihoek:


Het enige dat extra werd toegevoegd zijn de deurtjes en lades! 
Alles zit goed vol, mocht iemand de manier gevonden hebben om stofjes te plooien en zo overzichtelijk mogelijk te bewaren! Let me know! Want dat kan absoluut nog beter!

Boeken en tijdschriften: Lesmateriaal, nog meer tijdschriften en patroontjes (pdfjes die ik printte en uitgetekende patronen):  

Allemaal voorzien van een etiket: 


Nog meer stofjes (katoentjes en nicky velours): 


Effen tricot, sweater, wol, glitter, babyrib, inkleurkatoen, ... Ik verzamelde de afgelopen twee jaar al heel wat stof!


Fleece, badstof, welnessfleece: In de lades: boordstof, bieslint, paspel, gewoon lint, ...


Ritsen en allerlei andere fournituren: 


Maar zelfs dan is mijn naaihoek nog te klein :-) Mijn Cameo staat bovenop de kleerkast!


Maar verzamel wel nog vinyl, flock en flex in een kastje :-)Patronen tekenen en stof knippen doe ik nog steeds in de eetkamer, maar eens dat gedaan is, zit ik volmaakt tevreden in mijn naaihoekje :-)

2 opmerkingen :