woensdag 20 mei 2015

Ienemienemooiste

Ondertussen alweer een eind in mei, hoog tijd dus voor mijn sewalong van Zo Geknipt! 2. Na Appelen en Peren en Recht op recht, het derde patroontje voor kledij! Hoewel ik geen fan was van de eerste twee, besloot ik toch ook deze maand voor het jurkje te gaan (en niet voor de tas). Hoofdreden? De hele mooie versie van Inspinration.  Het jurkje gaat maar tot maat 92 en daar is Tess net iets te groot voor geworden. Dus besloot ik het te maken voor de buikbaby van mijn zus. Dan kan het al zeker niet te klein zijn!

Aangezien het model nog niet geboren is, moet de grootste beer in huis, het kleedje passen!Tess en Vic zijn nog klein, maar de tijd dat maatje 68 nog paste lijkt zo lang geleden! Wat een mini kleedje! Ik gebruikte voor de tweede keer een stukje van mijn nog steeds grote lap Art Gallery! Ik blijf fan van deze combi, de gele bies en kamsnaps maken het nog iets fleuriger!

Een makkelijk jurkje, zelfs de hele lange bies ging vlot! Nu afwachten of dit modelletje beter zit, vooraleer ik er nog maak (als geboortecadeautje)

Patroon: Ieniemieniemooiste - Zo Geknipt! 2
Stofjes: Sweetish Turquoise en NY Circuit Teal - Art Gallery (Bellelien)

Edit: Meer dan een jaar later, kwam mijn petekindje gisteren op bezoek in dit kleedje!
Is ze niet prachtig?


Hoewel ik maat 68 (6 maanden) maakte, past het nu goed! Lea Roos wordt eind volgende maand al een jaar, dus het is wel een groot modelletje! Maar dit kleedje heeft dan toch de test doorstaan, het eerste kledingmodelletje van Zo Geknipt 2 waar ik tevreden van ben!

4 opmerkingen :

 1. Super schattig! Ja die tijd van maatje 68 ligt al even achter ons hé... 😃

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop zo dat deze wel gewoon goed gaat passen want hij is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En bedankt voor de complimenten natuurlijk!

   Verwijderen
  2. Ik hoop het ook, al zal het passen nog wel een tijdje op zich laten wachten! Zus is uitgerekend voor begin oktober...
   En héél graag gedaan, had de jouwe niet zo mooi geweest, had ik het nooit gemaakt!

   Verwijderen